Lichtgewicht zonnepanelen voor bedrijven

Uit een recente studie blijkt dat 41% van de bedrijfsdaken in de Benelux niet geschikt is voor de installatie van conventionele zonnepanelen zonder versterking van de dakstructuur. Dit probleem wordt urgenter nu de overheid vanaf juli 2025 bedrijven stapsgewijs zullen verplichten om zonnepanelen te installeren

 

EcoBeam biedt een totaaloplossing voor bedrijfsdaken met beperkte draagkracht. We begeleiden het proces van de stabiliteitsstudie volledig, om zo een oplossing op maat te ontwikkelen. Dit kan bestaan uit lichtgewicht zonnepanelen, of een combinatie van lichtgewicht en conventionele panelen, afhankelijk van de specifieke noden van uw dak.

Specifieke oplossing voor uw bedrijfsdak

Verschillende soorten lichtgewicht zonnepanelen, met uiteenlopende technologieën en prijsklassen, perfect afgestemd op uw bedrijfsdak.

Hoog rendement vanaf 3kg/m²

Het gebruik van siliciumcellen, gecombineerd met glasvezeltechnologie, zorgt voor een hoge opbrengst en lange levensduur.

Snelle installatie

Geen complex onderstel nodig. Zonnepanelen worden direct op de dakhuid verlijmd, met of zonder subframe.

Combineerbaar met conventionele zonnepanelen

Mogelijkheid tot een hybride systeem met zowel lichtgewicht als conventionele panelen, afgestemd op uw dakstructuur.

Totaalaanbod

Wij bieden een complete oplossing: van advies en studie tot levering en plaatsing van de volledige installatie.

Onderhoudsvriendelijk

Er wordt geen glas meer gebruikt, waardoor vuilaanslag wordt geminimaliseerd en er vrijwel geen onderhoud nodig is.

Kies voor Ecobeam en geniet van de betrouwbaarheid, superieure kwaliteit en duurzaamheid die onze lichtgewicht zonnepanelen bieden.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Zo verloopt de samenwerking met Ecobeam

Kennismaking

We starten met een gesprek waarin we uw wensen en de mogelijkheden van uw dak in kaart brengen. Zo kunnen we een passende oplossing voorstellen die optimaal rendeert.

Een heldere offerte van de totale kostprijs

Op basis van de kennismaking ontvangt u een gedetailleerde offerte met de totale kosten, inclusief de lichtgewicht zonnepanelen, installatie en eventuele bijkomende diensten.

Totale ontzorging

Na goedkeuring verzorgen wij de volledige installatie van uw zonnepanelen, van planning tot plaatsing. U geniet van een zorgeloze overstap naar duurzame energie.

Ecobeam is trouwe partner van Samen Klimaatactief

Feedback uit de praktijk