Slimme ledverlichting voor bedrijven

Wij helpen je graag met een op maat gemaakte verlichtingsoplossing die zowel je energiekosten verlaagt als de veiligheid en het comfort op de werkvloer verhoogt.

Productiehallen

Bij meer dan 60% van de bedrijven voldoet de verlichting niet aan de veiligheidsnormen, ondanks het hoge energieverbruik door oude technologie. Onze LED-oplossingen verhogen de veiligheid en verlagen de energiekosten.

Magazijnen

Verlichting vormt het grootste deel van de energiekosten in magazijnen. Door over te schakelen op LED-verlichting en bewegingsmelders te installeren, kunnen deze kosten drastisch worden verlaagd, zonder in te boeten op lichtkwaliteit of veiligheid.

Bedrijfsterreinen

Oude gaslampen op buitenterreinen hebben een korte levensduur en worden niet meer geproduceerd. Het is slechts een kwestie van tijd voordat het terrein te donker is om veilig te werken. Door over te schakelen op LED-verlichting garandeer je de continuïteit van je bedrijfsactiviteiten en bespaar je aanzienlijk op energiekosten.

Onze producten & services

Bij Ecobeam bieden we energiezuinige verlichtingsoplossingen voor grote bedrijven. Onze systemen zijn ontworpen om de energiekosten te verlagen en de efficiëntie te verhogen, terwijl ze zorgen voor optimale zichtbaarheid en veiligheid.

Beste componenten

Wij kiezen uitsluitend voor duurzame armaturen en materialen van topkwaliteit.

Enec gecertificeerd

Dit is cruciaal voor subsidieaanvragen en benadrukt onze kwaliteit.

Merkonafhankelijk

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen, onafhankelijk van specifieke merken.

Duurzame Kwaliteit

Wij kiezen uitsluitend voor duurzame armaturen en materialen van topkwaliteit.

Hoogtechnologisch

Onze producten zijn uitgerust met de nieuwste technologieën.

Maximale efficiëntie

Onze verlichting biedt de hoogste licht efficiëntie op de markt.

Uitgebreide studie voor een totaalaanbod op maat

Bij Ecobeam nemen we het volledige proces voor onze rekening en bieden we een totaaloplossing, alles onder één dak.

Verkennend gesprek

We komen ter plaatse om jouw specifieke behoeften te bespreken en het project grondig in detail te bekijken. Dit vormt de basis voor een voorstel op maat van jouw bedrijf.

Interne studie

We voeren een grondige analyse van jouw situatie uit en ontwikkelen de meest efficiënte verlichtingsoplossing die perfect aansluit bij jouw verwachtingen.

Presentatie ledoplossing

Beleef jouw nieuwe LED-verlichting alvast in een uitgebreide lichtsimulatie. Ontdek direct hoeveel je kunt besparen op energiekosten en welk rendement je op lange termijn kunt verwachten. We brengen je ook volledig op de hoogte van de subsidies waarop je recht hebt.

Best and Final offer

Wij garanderen je het beste prijs-kwaliteitsvoorstel. Kies voor een aankoop of voor ons “Light as a Service” model, waarbij je voor een vast maandelijks bedrag beschikt over nieuwe LED-verlichting, zonder voorafgaande grote investering.

Professionele installatie

Onze ervaren installatieploeg zorgt voor een vlekkeloze uitvoering. Je staat rechtstreeks in contact met een projectleider om alle praktische zaken af te stemmen. Wil je de installatie buiten de werkuren laten plaatsvinden? Dat is zeker bespreekbaar.

Oplevering project

Na voltooiing van de werkzaamheden lopen we samen alles na op locatie, voeren we lichtmetingen uit en stellen we een fotodossier samen.

Kies voor Ecobeam en ervaar de zekerheid van topkwaliteit en duurzaamheid

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Enkele van onze referenties in beeld ...

Echte feedback, rechtstreeks uit de praktijk