Slimme ledverlichting voor bedrijven, overheden en sportclubs

Sta je voor de uitdaging om je verouderde verlichting te vervangen door energiezuinige LED-verlichting? Zoek je een totaaloplossing waarbij alles van A tot Z geregeld is, zonder verrassingen achteraf?

 

EcoBeam biedt precies die 360° oplossing voor jouw relightingproject. Wij ontzorgen je volledig met een all-in service die alle fasen van het project dekt. Van advies en studie tot levering en volledige installatie van de verlichting, onze experts begeleiden je van begin tot eind. Zo ben je verzekerd van een naadloze overgang naar efficiënte, duurzame verlichting, zonder gedoen.

Onze producten & service

Wij streven bij EcoBeam naar langdurige kwaliteit en oplossingen die zorgen voor zo laag mogelijke kosten op lange termijn.

Beste componenten

Wij kiezen uitsluitend voor duurzame armaturen en materialen van topkwaliteit.

ENEC gecertificeerd

Dit is cruciaal voor subsidieaanvragen en benadrukt onze kwaliteit.

Merkonafhankelijk

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen, onafhankelijk van specifieke merken.

Duurzame Kwaliteit

Wij kiezen uitsluitend voor duurzame armaturen en materialen van topkwaliteit.

Hoogtechnologisch

Onze producten zijn uitgerust met de nieuwste technologieën.

Maximale efficiëntie

Onze verlichting biedt de hoogste licht efficiëntie op de markt.

Kies voor Ecobeam en ervaar de zekerheid van topkwaliteit en duurzaamheid

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bedrijven

Magazijnen, productiehallen, buitenterreinen, kantoren, …

Verduurzaam je bedrijf door over te schakelen op ledverlichting en bespaar aanzienlijk op energiekosten. De verlichting kan tot 60% van je totale energiefactuur uitmaken.

 

Wij bieden een op maat gemaakte oplossing voor jouw bedrijf, met lichtopbrengst conform Europese normen en gegarandeerde veiligheid op de werkvloer.

Sportclubs

Voetbal, tennis, atletiek, sporthallen, …

Topprestaties beginnen bij de juiste verlichting.

 

Maakt u nog gebruik van traditionele gaslampen om uw sportveld te verlichten? Deze verouderde lampen hebben niet alleen een zeer korte levensduur, maar worden ook niet langer geproduceerd. Het is slechts een kwestie van tijd voordat uw sportveld letterlijk in het donker komt te staan.

 

Met EcoBeam bieden wij een duurzame verlichtingsoplossing die voldoet aan de hoogste eisen. Onze LED-verlichting zorgt voor een hoge gelijkvormigheid en de juiste lichtopbrengst, volledig volgens de normen van de verschillende sportfederaties. Zo bent u verzekerd van optimaal licht, lagere kosten en langdurige prestaties

Overheden

Haventerreinen, scholen, zorg-, evenement- en cultuurcentra, spoorwegen,  …

Zoekt u de beste verlichtingsoplossing voor uw overheidsgebouw of terrein. EcoBeam helpt u bij het opstellen van een nauwkeurig bestek en adviseert welke technische bepalingen belangrijk zijn voor een duurzame en efficiënte oplossing.

 

Met ons certificaat als erkend aannemer voor overheden bent u verzekerd van hoogwaardige service en advies op maat. Wij zorgen ervoor dat uw verlichtingsproject voldoet aan alle eisen, met een toekomstbestendige en energiezuinige oplossing.

Zo verloopt de samenwerking met Ecobeam

Verkennend gesprek

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek op locatie leren we je project kennen, beantwoorden we je eerste vragen en maken we je wegwijs in de voordelen van LED-verlichting. We verzamelen alle informatie voor een grondige lichtstudie en een oplossing op maat van jouw bedrijf.

Een helder inzicht in kosten en rendement

Je ontvangt een gedetailleerde rendementsstudie en een heldere offerte op maat. Zo krijg je direct inzicht in de totale kosten en de concrete besparingen die LED-verlichting voor jouw bedrijf kan opleveren.

Totale ontzorging

We nemen het volledige project uit handen, van de installatie tot de aanvraag van subsidies. Ons ervaren team zorgt voor een vlotte uitvoering, zodat je zonder zorgen kunt overstappen naar energiezuinige verlichting.

Feedback uit de praktijk