Werken bij EcoBeam

Kom jij ons team versterken?

Bij EcoBeam zijn we trots op ons werk: wij dragen bij aan een duurzamere toekomst door bedrijven en sportterreinen te voorzien van energiezuinige LED-verlichting en innovatieve lichtgewicht zonnepanelen. Wij bieden maatwerk, kwaliteit en de nieuwste technologie om zo een veiligere, efficiëntere en duurzamere werkomgeving te creëren

Waarom werken bij EcoBeam?

  • Duurzaamheid staat centraal: We zijn toegewijd aan de klimaattransitie en helpen bedrijven energie te besparen en hun CO2-uitstoot te verlagen.
  • Innovatie en technologie: Werk met de nieuwste LED- en zonnepaneeltechnologieën, zoals onze slimme LED-oplossingen en lichtgewicht zonnepanelen.
  • Groeimogelijkheden: EcoBeam is een snelgroeiend bedrijf en we investeren in de ontwikkeling van onze mensen.
  • Gevarieerde projecten: Van industriële installaties tot sportveldverlichting – geen dag is hetzelfde!

Spontane sollicitaties

Bij EcoBeam zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde mensen die onze passie voor duurzaamheid delen. Zie je geen openstaande vacature die bij je past, maar denk je dat jij een waardevolle bijdrage kan leveren aan ons team? We omarmen spontane sollicitaties en horen graag van jou!

 

Stuur je CV en motivatiebrief naar info@ecobeam.be en vertel ons waarom jij een goede match bent voor EcoBeam. Samen kunnen we de stap zetten naar een duurzamere toekomst!