Slimme verlichting

Ontdek de toekomst van duurzaamheid met ons! Wij bieden niet alleen groene energieoplossingen, maar ook een zorgeloze ervaring. Onze alles-in-één dienstverlening omvat de nieuwste ecologische innovaties om uw bedrijf te verlichten, te verduurzamen, en te transformeren. Maak de overstap makkelijk met onze complete, zorgvuldig samengestelde pakketten. Samen werken we aan een groenere planeet.

Lichtgewicht zonnepanelen

Bedrijven zoeken naar oplossingen om zonne-energie te integreren. Echter zijn veel industriële daken niet voorzien om het gewicht van conventionele zonnepanelen te dragen. Ecobeam biedt hier de oplossing door lichtgewicht zonnepanelen te installeren.

Wij bieden hiermee een oplossing dat gegarandeerd op elk (industrieel) dak geïnstalleerd kan worden.

Wie zijn we?

Ontdek samen met ons de toekomst van duurzaamheid! Wij bieden niet alleen groene energieoplossingen, maar ook een zorgeloze ervaring. Onze alles-in-één service omvat de nieuwste ecologische innovaties om uw bedrijf te verlichten, duurzamer te maken en te transformeren. Maak de overstap eenvoudig met onze complete, zorgvuldig samengestelde pakketten. Samen werken we aan een groenere planeet.

VNS Benelux

Stap moeiteloos over op duurzame verlichting met onze SmartLED-oplossingen, inclusief subsidieondersteuning, leasen zonder voorafgaande investering en 5 jaar garantie.

DAS Energy

EcoBeam, exclusief distributeur & installateur voor de Benelux van de lichtgewicht zonnepanelen van DAS-Energy, biedt de perfecte oplossing voor daken die het gewicht van traditionele panelen niet kunnen dragen, zonder in te boeten aan de energie-efficiëntie 

0 +
Jaren ervaring
0 /5
Klantenscore
0 +
Armaturen
geïnstalleerd
0
Succesvolle
Installaties

Een greep uit enkele succesvolle projecten

  • Alle
  • Bedrijfsverlichting
  • Solar
  • Sportverlichting
  • Verlichting

VK Dadizele

TC Brakel

Stephex Stab...

IGP

Overijse

Desmet Engin...

AFAS Experie...

Wezenberg

Gamma

Sportpaleis

Atletiekpist...

Light As A Service

Een zorgeloze, kosteneffectieve en duurzame verlichtingsoplossing

Onze “Light as a Service” (LaaS)-oplossing is een formule die is ontworpen om onze klanten te helpen bij de overstap naar energiezuinige LED-verlichting zonder de noodzaak van een initiële kapitaalinvestering.

Het unieke aan onze LaaS-oplossing is dat de dienst volledig gefinancierd wordt door de energiebesparing die u met uw nieuwe LED-installatie realiseert. In essentie betaalt het project zichzelf terug door de kostenbesparing op uw energierekening!

Wat zeggen onze klanten?

Echte feedback, rechtstreeks uit de praktijk. Hun ervaringen geven u een duidelijk beeld van onze service en kwaliteit.

Nieuws

Wilt u praten over uw volgende project?

Stuur ons een bericht en wij
contacteren u zo snel mogelijk.

Contacteer ons